Daha alalı 1 ay olmayan Polosmart Mouse Windows 10'dan 11'e geçiş sonrasında çok fazla bir şekilde çift tıklama yapıyor ama Windows 10'da iken böyle bir sorunum yoktu. Nasıl çözebilirim?
Daha alalı 1 ay olmayan Polosmart Mouse Windows 10'dan 11'e geçiş sonrasında çok fazla bir şekilde çift tıklama yapıyor ama Windows 10'da iken böyle bir sorunum yoktu. Nasıl çözebilirim?
İki ay olmuş ama aynı sorunu yaşayanlar için cevap yazıyorum. Dostum aynı sorun bende de var yazılımla alakalı değil. Arkadaşın bahsettiği switchlerde de sorun yok. Fare hatalı tasarlanmış. Daha doğrusu muhtemelen başka bir iç tasarımı kopyalayıp ucuz malzeme kullanmışlar. Butonlar çok gevşek. Hafif sağına veya soluna basarsan switchlere basan çubuk açı yapıyor ve + şeklinde tasarlandığı için artının iki ucu arka arkaya switche basıyor. parmağın temasını kesmez veya tam ortaya tıklarsan sorun anlaşılmıyor. Ama dediğim gibi parmağı hafif sağa veya sola getirip bas çek şeklinde vurursan çift tık yapıyor. Ben içini açıp baktığımda sağ tıkın da aynı tasarlandığını gördüm. Sağ ve sol tık sayan basit bir program yazdım. Aynı sorun sağ tıkta da var. Ben içini açtığım için garantiye göndermedim. Hem göndersem ya sorun yok diyecekler ya da zaten tasarımı sorunlu olan aynı cihazın yenisini gönderecekler. Parasını gönderecek olsalar zaten ucuz uğraşmaya değmez. Biraz mühendislik yaparak silikon vs ile bir şeyler yapmaya çalıştım. Epey işe yaradı ancak arada yine yapıyor. Sonuç olarak 3 seçenek var: 1. Garanti ile uğraşıp paranı almak ve başka bir cihaz almak. 2. Uğraşıp sorunu kendin çözmek. 3. Söküp RGB ledini gece lambası yapmak