Polosmart pgm 12 vs Polosmart pgm 13

cannnnnnnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A34 5G
Acer Aspire 3
İ3 1005G1
8GB 2666MHZ
512GB 3500/2400 m2 ssd
Ekran Kartı Yok :)
Meslek
Öğrenci
Hangisini almalıyım bu fiyata ne alabilirim?

Son düzenleme:
Teşekkürler inceliyorum şu anda, büyük ihtimalle G332 alırım ya da işe RGB katarsam Philips.

Bütçeyi zorlayıp logitech alabilirsin fiyatı baya uygun duruyor bu fiyat bandında alabileceğin eli yüzü tutulur güzel bir kulaklık sadece biraz dayanıksız yani olumsuz yorumlarda bu yönde zaten.
fazla sağa sola düşürmemeye özen göster iyi bir ses kalitesi var bir ara denemiştim dediğim gibi malzeme kalitesinden biraz logitech kısmış uygun tutmak için ses kalitesi güzel alırsan da uzun süreler memnun eder.

Malzeme kalitesi diğerlerinden kötü değil öyle bişey aklına gelmesin ama logitech kalitesinde bir plastik kalitesi değil ses kalitesi iyi.

Bütçeyi zorlayıp Logitech alabilirsin fiyatı bayağı uygun duruyor bu fiyat bandında alabileceğin eli yüzü tutulur güzel bir kulaklık sadece biraz dayanıksız yani olumsuz yorumlarda bu yönde zaten.
Fazla sağa sola düşürmemeye özen göster iyi bir ses kalitesi var bir ara denemiştim dediğim gibi malzeme kalitesinden biraz Logitech kısmış uygun tutmak için ses kalitesi güzel alırsan da uzun süreler memnun eder.

Malzeme kalitesi diğerlerinden kötü değil öyle bir şey aklına gelmesin ama Logitech kalitesinde bir plastik kalitesi değil ses kalitesi iyi.

Zaten Logitech kalitesini bildiğim için ilk onu düşündüm 7 yıldır G300s kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi.
NOT:G332 Buldum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı