Shadow4EAD
Decapat
- Makaleler
- 1
Ped kısımları silikon olanlardan sakın alma ben aldım 1 yıldır kulak iltihabı çekiyorum, bunun yerine içerisine hava giren temiz güzel bir şey al. Bunu önermiyorum.
Pgm12 modelini kardeşime almıştım, kalitesiz buldum açıkçası, pgm14'ü de bimde canlı görme tutma fırsatım oldu tek farkları kablo kontrolcüsü ve tasarım gibi görünüyor. Sanal 7.1 var uygulaması biraz dandik, 7.1 açık kullanamadım felaket baş ağrısı yaptı. Pgm 12'nin pedleri aşırı yumuşak ama bildiğin bulaşık süngeri gibi bir hissiyatı var, dışına suni deri kaplamışlar o kadar. Kafada duruşu bir kaç saat rahat ancak daha sonrası kulakta ağrılar başlatıyor. Oyuncu kulaklığı piyasasını çok bilmem doğal olarak öneri yapmam yanlış olur ancak kalitesiz bir kulaklık bu. Ses mühendisliği yapmaktayım işim kulaklıklar ve hoparlörlerle yürüyor ve ses kalitesi o bütçedeki jbl t110 gibi inear kulaklıklardan kötü.Arkadaşlar, şu anda en uygun bunu buldum sizce alınır mı? Kuponla birlikte 130 TL'ye geliyor kullanan var mı aranızda nasıl bir kulaklık?
Pgm12 modelini kardeşime almıştım, kalitesiz buldum açıkçası, pgm14'ü de BİM'de canlı görme tutma fırsatım oldu tek farkları kablo kontrolcüsü ve tasarım gibi görünüyor. Sanal 7.1 var uygulaması biraz dandik, 7.1 açık kullanamadım felaket baş ağrısı yaptı. Pgm 12'nin pedleri aşırı yumuşak ama bildiğin bulaşık süngeri gibi bir hissiyatı var, dışına suni deri kaplamışlar o kadar. Kafada duruşu birkaç saat rahat ancak daha sonrası kulakta ağrılar başlatıyor. Oyuncu kulaklığı piyasasını çok bilmem doğal olarak öneri yapmam yanlış olur ancak kalitesiz bir kulaklık bu. Ses mühendisliği yapmaktayım işim kulaklıklar ve hoparlörlerle yürüyor ve ses kalitesi o bütçedeki JBL T110 gibi inear kulaklıklardan kötü.
Belirtmeyi unutmuşum, kulaklığın sesini kendi üzerinde fulleyip windowsta 30'u geçtikten sonra karşı tarafa dinlenilen müzik gidiyor mikrofondan. Eğer sizin için oyuncu kulaklığı veya kulaküstü olması bir kriter değilse gerçekten Samsung HS130 veya JBL T110 önerebilirim ses ve mikrofon kaliteleri tatmin edici düzeyde. Headset olarak da SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL hakkında iyi yorumlara denk geldim. Teknik özellikleri iyi duruyor. dB sınırı polosmarta göre birazcık düşük, ancak zaten sesi 100'de kullanacağınızı sanmıyorum.Anladım hocam teşekkürler.
Oyun için uygun mu bu hocam?.Belirtmeyi unutmuşum, kulaklığın sesini kendi üzerinde fulleyip windowsta 30'u geçtikten sonra karşı tarafa dinlenilen müzik gidiyor mikrofondan. Eğer sizin için oyuncu kulaklığı veya kulaküstü olması bir kriter değilse gerçekten Samsung HS130 veya JBL T110 önerebilirim ses ve mikrofon kaliteleri tatmin edici düzeyde. Headset olarak da SHARKOON Rush Er 3 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık RUSH-ER3-BLACK Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL hakkında iyi yorumlara denk geldim. Teknik özellikleri iyi duruyor. dB sınırı polosmarta göre birazcık düşük, ancak zaten sesi 100'de kullanacağınızı sanmıyorum.
Dışarıdan gelen sesleri bir kafaüstü gibi engellemeyecektir önerdiğim JBL ve Samsung modelleri. Linkteki Sharkoon olan oyun için uygun, direkt oyuncu kulaklığı zaten. Bütçenizi arttırma şansınız varsa daha kaliteli olarak, Gamepower Magnus V2 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe önerebilirim.Oyun için uygun mu bu hocam?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.