Çözüm Polosmart PGM05 Phoenix 7.1 kulaklık yazılımı ve ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
100TL BİM'de
Setup'a basıp kurun.

Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın.

Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez.
Beceremiyor derken bilgisayarımıza bile kurulmuyor yaptıkları yazılım. Kulaklık neden sağ-sol ters geliyor illa bir yazılım mı kullanmamız gerekiyor ve yazılım zaten açılmıyor. Sağ-sol ters gelir mi hiç ya !

Beceremiyor derken bilgisayarımıza bile kurulmuyor yaptıkları yazılım. Kulaklık neden sağ-sol ters geliyor illa bir yazılım mı kullanmamız gerekiyor ve yazılım zaten açılmıyor. Sağ-sol ters gelir mi hiç ya !
isterseniz dc varsa yazın hocam, birkaç kişi ile görüştüm, onlarınki düzeldi.
Bu olmassa zaten çalışmıyor, normalde 8.1'de rahatça çalışır.

İşe yarıyor hocam, ama bazılarında daha başka sorunlar var.
Max dediğiniz, arka sesleri daha iyi çıkartıyor, eklemeyi unutmuşum sanırım listeye:D

Cızırtı var mı hocam mikrofonda?
Oyundakiler iyi dedi ben kayıt işleriyle uğraşmadığım için çok dikkat etmedim sıkıntı yok dediler oyundakiler

Hocam cızırtı var sol tarafta ama benden mi kaynaklı, kulaklık mı arızalı acaba?
Bende aynı kulaklıktan var ve mikrofonda cızırtı sorunu yaşıyorum. Çözümünü biliyor musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bununla alakalı vıdeo cektım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bununla alakalı vıdeo cektım.

Mikrofonda değil kulaklıkta vardı usb port değiştirince çözüldü teşekkür ederim.

8.1 Güncellemesi!
8.1
kullananlar yazılıma erişemiyor, fakat şöyle bir ekrana sahipler:
1610734758944.png

Programı win7 de yükleyip 8 e atabilir miyim acaba ? ya da orda ayarlasam yönlerini kendi pcme takınca eski haline mi döner?
7'den 8'e geçince ne olur, bilmiyorum
@usmun aga @dsk1905
@MisakiLqrd
Mikrofon cızırtısı, düzeyi bu civarlarda kullanınca tamam:
1610734901997.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı