M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Haziran 2022 #1 Dün BİM'den 115 liraya aldım ve kablolu olarak kullanabiliyorum ama kablosuz bağlayamadım. Birkaç uygulama denedim fakat hepsi başarısız oldu. Kablosuz olarak kullanabilecekken kablolu kullanmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Dün BİM'den 115 liraya aldım ve kablolu olarak kullanabiliyorum ama kablosuz bağlayamadım. Birkaç uygulama denedim fakat hepsi başarısız oldu. Kablosuz olarak kullanabilecekken kablolu kullanmak istemiyorum.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com Artı 0 Eksi
Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com
R rusen02 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 Yanlışım yoksa bilgisayarınızda Bluetooth olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 9 Haziran 2022 #4 rusen02 dedi: Yanlışım yoksa bilgisayarınızda Bluetooth olması lazım. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Bluetooth var. Khajz dedi: Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Denedim sanırım ama tekrar deneyeceğim. Khajz dedi: Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Son düzenleme: 9 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
rusen02 dedi: Yanlışım yoksa bilgisayarınızda Bluetooth olması lazım. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum Bluetooth var. Khajz dedi: Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Denedim sanırım ama tekrar deneyeceğim. Khajz dedi: Video gösterimi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerekli Dosyalar Linki Sitenin en alt kısmında PS3 gamepadini Kablosuz olarak Windows'a baÄlamak!(Orijinal Dualshock 3 ya da DiÄer Markalar) BTHPS3 - Playstation 3 Gamepadlerini Windows 10'a Kablosuz Olarak BaÄlama Sihirbazı En sonunda stabil olarak çalıÅan uygulamayı bulduk! Bu v... maksimumtech.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef.
K.Makise Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 Merhaba hocam bende de orijinal PS3 kolu var ScpToolkit denemenizi öneririm ben hem kablolu hemdr kablosuz kullanabildim Windows 8.1 ve 10 da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklama kısmınnda indirme linki mevcut. K.Makise dedi: Merhaba hocam bende de orijinal PS3 kolu var ScpToolkit denemenizi öneririm ben hem kablolu hemdr kablosuz kullanabildim Windows 8.1 ve 10 da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklama kısmınnda indirme linki mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu adamın bir de kablosuz nasıl videosu var onu da izleyin önceden kablolu bağlayabildiyseniz. Artı 0 Eksi
Merhaba hocam bende de orijinal PS3 kolu var ScpToolkit denemenizi öneririm ben hem kablolu hemdr kablosuz kullanabildim Windows 8.1 ve 10 da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklama kısmınnda indirme linki mevcut. K.Makise dedi: Merhaba hocam bende de orijinal PS3 kolu var ScpToolkit denemenizi öneririm ben hem kablolu hemdr kablosuz kullanabildim Windows 8.1 ve 10 da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklama kısmınnda indirme linki mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu adamın bir de kablosuz nasıl videosu var onu da izleyin önceden kablolu bağlayabildiyseniz.