Polybius Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

CS:GO'nun insanı ne kadar sinirlendirdiğini düşün :D Ama LSD teorisi çok mantıklı bence. Makinede oyun oynanıyorken LSD gazı salgılanmış olabilir. Zaten o zamanlar LSD yeni bir şeydi.
 
Bıktım artım tüm bu saçmalıklardan, saçma teorilerden, saçma inanışlardan. Ya arkadaş hep ABD hep ABD, neden Filipinler'de çıkmıyor bunlar. Sadece Polybius'dan bahsetmiyorum, her türlü benzer saçmalıktan!

Neden başka bir ülkede hayaletler yok!
Neden başka bir ülkenin başkanı sürüngenimsilerden biri değil!
Neden...

Adamlar iyi reklam ediyor, filmler, oyunlar, müzikler, akla gelen gelmeyen her türlü şeyde varlar.

Farkında mısınız, film, teknoloji...vb olsun olmasın esrarengiz, komplo teorileri falan hep ABD kaynaklı. Böylece adamlar kendilerini tüm Dünya insanının zihnine kazıyor. Dünya = ABD sanki başka bir yer yokmuş gibi, her şey ABD kaynaklı, artık öyle bir hale geldi ki ABD değil de Dünya kaynaklı olacak neredeyse, yani ABD sanki Dünya'nın kendisiymiş gibi. Çok saçma cümleler kurdum, nasıl anlatacağımı bilemedim uykulu uykulu.

Bu Polybius olayı neden pat diye gündeme geliyor? Yada her hangi bir ilginç şeyler hep pat diye gündeme geliyor, yani canlı sıcağı sıcağına olan şeyler değil, böylece inandırıcılığı artıyor. Gidip keşfedemiyoruz!

Boş ver böyle saçma konuları. Ben sana başka bir konu önereyim bol bol araştır. 666 nedir? İmparator Neron'u temsil ediyor olabilir.

666'nın www ile alakası nedir, 666 ile ilgili ne varsa araştır. :D
 
Sanırım bu 666 her ne haltsa, kaynağından bahsediliyor. 14:00'dan itibaren.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı