POMEM vs Suem

Berat3535

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X, Ryzen 7 7800x3D, Corsair Vengeance RGB 32GB 6200 Mhz CL 32, 2 TB Samsung 970 Evo Plus, FSP HYDRO PTM PRO 1200 Plat
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba, arkadaşlar bu sene suem ve POMEM asil olarak kazandım. Ancak suem sözleşmeli ve sürekli doğu batı görev görmesinden dolayı ileride evlilik hayatı nasıl olur, bir düzen oturtulabilir mi? POMEM'den mezun olduğumuzda ise sürekli şehir içi ya da en kötü ihtimalle ilçede çalışacağımız için meslek hayatı daha mı rahat geçer. Ben herhangi bir eğitimden korkum ya da zorluğundan çekincem yok. Ama bu mesleği yapan kişilerin daha iyi yorum yapabileceğini düşündüğüm için sizlere soruyorum.

Bir yanda sözleşmeli olup 5 senede bir sağlık kuruluna girip herhangi bir sağlık problemi çıkar diye stres yapıp amir olarak doğu batı da çalışmak mı daha mantıklı yoksa düz polis olup sadece işimize bakıp tek rapor alıp emekli olana kadar kafamızın rahat olması mı? Bir de düz polislikten komiser yardımcılığına geçmek çok zor bir olay mı? Tekrardan komiser yardımcısı olmak için şu anki parkurun aynısına mı gireceğiz? Bu bilgileri bana verebilirseniz çok memnun olurum. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı