Pool Live Tour'da hile yapmak

deux freres

Megapat
Makaleler
1
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süreden beri Pool Live Tour oynuyordum. Her şey güzel gidiyordu baya iyi bir üyeliğim vardı. Fakat hiç bilmediğim bir neden yüzünden sınırsız ban yedim. Sizlere sormak istediğim şey bu oyunda nasıl hile yapabilirim? Örneğin delik büyültme, beyaz topu istediğin yere koyma vs. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cheat Engine programları ile yapılabiliyor . Ama asla önermem . Örnek olarak ben yaptım 1 ay ban yedim fakat 1 ay geçtikten sonra bilgisayardan açılıyor fakat telefondan asla ama asla girilmiyor . Önermem açıkcası ve sınırsız banda yiyebilirsin . Cheat Engine hariç hile bulursan kullan ama Cheat Engine'den uzak dur ..

Sen benim yapmak istediğim şeyi tam olarak anlayamamışsın. Benim yapmak istediğim şey Cheat Engine ile kendim yapmak istiyorum.

Ban yemek istiyorsan illa yapıcam diyorsan sana karışamam . Okuldan geldikten sonra sana yapılış videolarını atabilirim istersen .

Ben de okuldan daha yeni geldim yapılış videosunu yaparsan çok mutlu olurum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…