Poolin ETH

palyac0_z

Decapat
Katılım
15 Ağustos 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Poolin ETH de ekran kartı ile mining yapmak ıstıyorum Binance'de tek cüzdanim var Binance pooldan kasıyordum, şu anda pooline geçmek istiyorum daha çok bilgi sahibi olanlar açıklayabilir mi?
 
Poolin havuzunda kazım yapma isteğinin nedenini merak ettim. Eğer daha karlı ise bakalım. Dün manuel ödeme denedim(ethermine mainnet kullanıldı) ve Ethermine 0.00123 ETH kesti ödeme yapmak için. Resmen 1 gün Ethermine ödemesi için çalışmış sistemim 😒 Bu nedenle Binance poola başladım bende günlük kazanç etherminea yakınsa Binance poola devam edeceğim.
 
Son düzenleme:
Poolin havuzunda kazım yapma isteğinin nedenini merak ettim. Eğer daha karlı ise bakalım. Dün manuel ödeme denedim(Ethermine mainnet kullanıldı) ve Ethermine 0.00123 ETH kesti ödeme yapmak için. Resmen 1 gün Ethermine ödemesi için çalışmış sistemim 😒 bu nedenle Binance poola başladım bende günlük kazanç etherminea yakınsa Binance poola devam edeceğim.

RTX 3090 poolinde 8 dolar verirken günlük Binance'de 6.50 dolar veriyor o yüzden.
 
8 dolar tahmini gösterilen mi? Yapmaya başlayınca tahmini gelir tutmayabiliyor maalesef. Bu siteye göre 8 dolar kazanç görünmüyor.
IMG_20210924_142833.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı