Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 7 Şubat 2019 #1 Çok garip. Sözleri daha mantıklı şeyler olsa dinlenir de, beat çok psikopat geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok garip. Sözleri daha mantıklı şeyler olsa dinlenir de, beat çok psikopat geliyor bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 7 Şubat 2019 #2 Çok müzik dinledim, müzik dinlemeyi de çok severim ama bu zamana kadar dinlediğim en kötü ve saçma müzik olabilir. Kulaklarım kanadı be!
Çok müzik dinledim, müzik dinlemeyi de çok severim ama bu zamana kadar dinlediğim en kötü ve saçma müzik olabilir. Kulaklarım kanadı be!
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 7 Şubat 2019 #3 Bu daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 7 Şubat 2019 #4 LaraInHell dedi: Çok müzik dinledim, müzik dinlemeyi de çok severim ama bu zamana kadar dinlediğim en kötü ve saçma müzik olabilir. Kulaklarım kanadı be! Genişletmek için tıkla... Önceden şarkıcı olduğunu bilmiyordum, sadece sayko videolarını bilirdim. Ama diğer şarkılarını da dinledim şu an biraz hoşuma gitti. Sıkıcı ve alışılmış tipten değil şarkısı. marcel'o dedi: Bu daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunula kapışamaz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: En azından ne dediği diğer şarkılara göre biraz daha anlaşılabilir.
LaraInHell dedi: Çok müzik dinledim, müzik dinlemeyi de çok severim ama bu zamana kadar dinlediğim en kötü ve saçma müzik olabilir. Kulaklarım kanadı be! Genişletmek için tıkla... Önceden şarkıcı olduğunu bilmiyordum, sadece sayko videolarını bilirdim. Ama diğer şarkılarını da dinledim şu an biraz hoşuma gitti. Sıkıcı ve alışılmış tipten değil şarkısı. marcel'o dedi: Bu daha iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunula kapışamaz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: En azından ne dediği diğer şarkılara göre biraz daha anlaşılabilir.
sonsz Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #6 Ilimunatey (böyle yazdım diye ban yemem inşallah)iyi forumlar
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 7 Şubat 2019 #7 İlluminati olacağım ayağına yola çıkıp patlayan bir balon bence
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.562 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Şubat 2019 #8 İlluminati olmak hayali ile videoya girenlerin kulaklarını kanatan videolar.