2 saniye konan simgeler değil. Burada yaş kısıtlaması simgesini gördüğü zaman izlemeyi bırakacak çocuk değil, izlemeyi bırakmasını söylemesi gerek aile. Bu yüzden kısıtlama gördüğü zaman TV'den uzaklaşmasını beklemiyorum. Ayrıca önemsiz değiller, sonra bu tarz sorunlar çıkıyor. Bilmemeleri kendi cahilliğidir. Önemsiz olması değil. Bunlar ilkokulda kız kardeşimin gördüğü şeyler.
Yaş kısıtlaması önemsiz olsa YouTube eski ve yeni videolara yaş kısıtlaması koymayı bırakırdı. Ayrıca böyle bir içerik yaptığı zaman kendisinin yaş kısıtlaması koyması gerekiyordu. YouTube'un değil.
Söylediği sözler yüzünden ceza almıyor. Evin içinde esrar çekiyorum diye bağırsam bana kimse ceza vermez. Yaptığı hata çektiği video, videonun içinde esrar çekiyorum, ot içiyorum dersen cezayı yersin. Ayrıca bu videoyu bir kitleye sunuyorsun. Herkes 18 yaş üstü değil.
Ayrıca iyi hal indirimi bir takım elbiseyle bitmiyor. Geçmiş, sosyal ilişkiler, yargılama sırasındaki tutum ve davranışları ile iyi hal indirimine gidiliyor.
Yargı ne zaman işlese sizin için sorun, anlayamıyorum sizleri.
Rahatsız olduğun olayı şikayet bile etmeyi denememişsin, üstüne sonuç bekliyorsun. Garip.