Neden YouTube'yi sadece 18 yaş üstü izliyor gibi yorum yapıyorsunuz? Yoksa bunu düşünemiyor musunuz? Benim 10 yaşımda kardeşim izliyor veya 7 yaşında kuzenim. Napalım sabah akşam ne izliyor diye başında mı dikilelim? Diyelim gözümüzden kaçtı ve izledi bunu daha 7 yaşında çocuk bunun dalga olduğunu anlayabilecek mi? YouTube'nin yaş kitlesi küçük kardeşlerimizden oluşuyor ve bunların hepsi Enes abiğiğ diye gezmiyorlar haberiniz olsun.
Youtube'u sadece 18 yaş üzeri izlemiyor deyip daha sonra sadece 18 yaş altına yönelik içerik talep etmek... İnsanın kendi yazdığındaki ironiyi fark etmemesi ayrıca hoş değil mi? Youtube kids ne kadar sağlıklı tartışılır yalnız. Ben belli bir yaşa kadar çocuklara internet erişimi verilmemesi gerektiği görüşündeyim. Çıkıp dışarıda oynasın, düşmeyi kalkmayı kavga etmeyi öğrensin.
Youtube'u sadece 18 yaş üzeri izlemiyor deyip daha sonra sadece 18 yaş altına yönelik içerik talep etmek... İnsanın kendi yazdığındaki ironiyi fark etmemesi ayrıca hoş değil mi?
Youtube'da 18 yaş altına da içerik üreten kanallar var ve çocuklarda izliyor diye +18 yaş içerik üreten kanalları engellemek çok mantıklı. Hem de ebeveyn kontrol etmesin diye. İyiymiş.
Yok parodi şarkısı değil.
"homoseksüelist, ateist ve komünist birinden pislik ve homoseksüellik" @RecepBaltaş'ıSevenİnsan
Abartma bunların olmadığını düşünmüyorum.
@.I.N.И.A. Hocamın dediğine katılıyorum aslında.
Ama üzüldüm. Zamanında ezhelede freezhel tagları açılıyordu çıktıktan sonra Türk düşmanı olup Almanya'ya kaçtı. Umarım porçay böyle bir şey yapmaz
Hayatımda gördüğüm en saçma hapis cezası. On üç yaşındaki bir çocuk bile bu şarkının parodi olduğunu anlayabiliyorken, oradaki her kimse bunu anlayamayacak kadar salak olmamalı. Feministler kına yakın!