Porge vs Klasse Pro

Makaleler
3
Daha fazla  
Bu şekilde açılan çok fazla konu var farkındayım, çoğunu da okudum fakat yakın zamanda açılan bir konu bulamadım. Porge Klasse'ye göre daha pahalı fakat incelemelerde Klasse'yi daha fazla övüyorlar. Açıkçası Porge'nin deseni çok daha hoşuma gitti.

Renk uyumu da olsun istiyorum, şu anda AK680'in kırmızı versiyonu ve G102 kullanıyorum. Yakın zamanda Z1 almayı düşünüyorum fakat klavyeyi biraz daha kullanırım. @belirsizz

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden peki hocam?

Hocam o fiyatta en iyisi olarak geçiyor, bende de var gayet iyi kayıyor.
Normalde porge ve xrades ile karşılaştırılıyor ve tercih ediliyor o yüzden Klasse Pro daha iyi dedim.

Bu şekilde açılan çok fazla konu var farkındayım, çoğunu da okudum fakat yakın zamanda açılan bir konu bulamadım. Porge Klasse'ye göre daha pahalı fakat incelemelerde Klasse'yi daha fazla övüyorlar. Açıkçası Porge'nin deseni çok daha hoşuma gitti.

Renk uyumu da olsun istiyorum, şu anda AK680'in kırmızı versiyonu ve G102 kullanıyorum. Yakın zamanda Z1 almayı düşünüyorum fakat klavyeyi biraz daha kullanırım. @belirsizz

Porge marka bir mousepadi denemedim hiç, deneyenlere sormak lazım.

Klasse ve Porge denedim. Aralarında çok bir fark yok. Lakin hangisi hatırlamıyorum ama altındaki silikon kısım daha dandik dedikleri bir marka vardı.
Eski incelemelere baktığım zaman Porgenin daha ince olduğunu belirtiyorlardı fakat şu anda ikisi de 3mm kalınlığında gözüküyor.

Porge marka bir mousepadi denemedim hiç, deneyenlere sormak lazım.
Setupı komple beyaz yapmayı düşünüyorum fakat şu anda AK680 kullandığım için mousepade uymayabilir, desen önerin var mı hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı