Bu platformlarda ne tür videoların döndüğünün farkında değilsin sanırımİstediklerini veriyorsunuz böyle diyerek. Bırakın yasaklanan şeyleri kıyaslamayı.
Bu platformlarda ne tür videoların döndüğünün farkında değilsin sanırımİstediklerini veriyorsunuz böyle diyerek. Bırakın yasaklanan şeyleri kıyaslamayı.
Bu platformlarda ne tür videoların döndüğünün farkında değilsin sanırımRoblox'un kapalı ve bunların açık olması normal olsaydı kıyaslamazdım.
Birkaç saattir böyle, Haskoloğlu tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.
Nasıl ki bet reklamı yapanlar içeri alınıyorsa, bet reklamı yapan siteler de yasaklanır olay basit. Bu kararları çok küçümsüyorsunuz fakat zamanında farkında olmadan bir bet sitesinin sunucusunu optimize etmiştim. İçeride dönen olaylardan gerçekten kanım donmuştu. Tabii işin gerçekten pis olduğunu görünce yapamıyorum deyip bırakmıştım. Bana atacakları para büyük ihtimal çalıntı hesaplardan olacaktı. Gel de çık sonra işin içinden. Satın alınan/çalınan e-Devlet hesapları, paparalar vs. vs... Sırf vatandaşın cebindeki parayı çalabilmek için açılmış 1000'den fazla site gördüm. Eğer orada terör finansmanı yazıyorsa bilin ki devlet bu konuda haklıdır. Bet sitelerinden reklam almayacaklar. Olay bu kadar basit.
Google Adsense bet reklamı almaz. Porofessor'un Google AdSense onayından geçebileceğini zannetmiyorum ayrıca. Popcash/Popads kuruludur. Fakat bunlar kurulu olsa reklamdan siteye giremeyiz.Tek bir yanlışınız var, o da site kendisi bet reklamı almıyor. Google Ads kaynaklı olmuş bir şey.
Nasıl yani platformun içeriği ne alakaPlatformun içeriği ne alaka? Bunları filtreleyebiliyorsunuz isterseniz, bu dediğiniz asla bir argüman olamaz. Bir platformun içindekiler yüzünden bütün uygulamayı kapatmak nasıl bir kafadır? Discord kapandı ama panelciler bitmedi. En büyük örnek budur sizin dediğiniz şeye. Gayet de istediklerini başarmışlar diye görüyorum. Siz kapananları eleştirmek yerine diğer uygulamalar neden kapanmıyor dedikçe her şeyi kapatırlar, sizde susup oturursunuz sadece. Lütfen şu tepkinizi Roblox'un açılması için ortaya koyun, diğer uygulamalara laf atarak değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.