Sürprizbozan Portal 2 22. test gizemi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan82

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
1.920
Çözümler
14
Yer
Bursa
Merhaba yakın zamanda portal 2 almıştım oyun kendine aşırı bağladı ve bitirdim aklıma takılan şey ise en başta 22 bölümlük bir test ile başladık 21. bölümü çözmeye başlayıp ortalara gelince Wheatley geldi ve bizi buradan kurtaracağını söyledi ve asla 22. testi göremedik eğer Wheatley geldiğinde onunla gitmek yerine teste devam etme gibi bir şansımız var mıydı? Yoksa sabit hikaye mi? Eğer varsa oyunu baştan bitirebilirim.
 
O kadar çok görülecek şeyler kaldı ki Valve'nin yaptığı oyunlarda. Örneğin HL: 2 EP 2'nin sonunda Portal 2'nin Caperture olarak geçen adaya gideceklerdi gidemediler kaldı yıllardır oyun. Valve seviyor öyle şeyleri :D
 
Keşke Portal oynadığım zamanki sahneler beynimden silinse de tekrar oynasam. Bu kadar zevk alarak oynadığım oyun pek nadir. Umarım 3. oyunu çıkar.
 
Hocam bir şey soracağım oyunun sonunda Wheatleyi uzaya yollayıp tekrar indikten sonra bayılıyorz ve bizi uyandığımızda GlaDos ve 1 turuncu kafalı 1 mavi kafalı 2 robot karşılıyor o robotlar eşli oyundaki karakterlerimiz sanırsam eşli oyun story modun devamı.

Keşke Portal oynadığım zamanki sahneler beynimden silinse de tekrar oynasam. Bu kadar zevk alarak oynadığım oyun pek nadir. Umarım 3. oyunu çıkar.
Hocam umarım çıkar ama Valvenin bir serinin 3. oyununu çıkardığını hiç görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı