SalihReizz
Femtopat
Arkadaşımla Portal 2 oynarken nasıl oyunu nasıl kaydetceğimiz hakkında bir bilgiye ulaşamadık. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Her geçtiğiniz bölümde kaydediyor olması lazım.Arkadaşımla Portal 2 oynarken nasıl oyunu nasıl kaydetceğimiz hakkında bir bilgiye ulaşamadık. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşımla Portal 2 oynarken nasıl oyunu nasıl kaydetceğimiz hakkında bir bilgiye ulaşamadık. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Her geçtiğiniz bölümde kaydediyor olması lazım.
Yaptırıyor mu yoksa siz mi orayı seçiyorsunuz, dikkat eder misiniz. Büyük bir alan olması lazım, ileride yukarıda aşağıda da farklı bölümler; 1, 2, 3 gibi...Evet bölümleri otomatik kaydediyormuş. Ancak, ilk baştaki test kısmını bizi her giridiğimizde yaptırıyor bunu için bir çözüm var mı?
Ondan bahsetmiyorum. Oyun başladığında bize bir animasyon izletiyor ardından istemsiz bir şekilde bizi bir teste sokuyor ondan bahsediyorum.Yaptırıyor mu yoksa siz mi orayı seçiyorsunuz, dikkat eder misiniz. Büyük bir alan olması lazım, ileride yukarıda aşağıda da farklı bölümler; 1, 2, 3 gibi...
Bir numaraya atladığınızda da ilerlerken solda bilgisayar açılıyor, oradan da bölüm seçmeniz gerekiyor, oraya bakmakta da fayda olabilir.
Şu an ne desem yalan. Oyuna uzun zamandır girmiyorum, böyle bir şeyi de hatırlamıyorum. Kusura bakmayın.Ondan bahsetmiyorum. Oyun başladığında bize bir animasyon izletiyor ardından istemsiz bir şekilde bizi bir teste sokuyor ondan bahsediyorum.
Sorun değil. Yine de yardımınız için teşekkürler.Şu an ne desem yalan. Oyuna uzun zamandır girmiyorum, böyle bir şeyi de hatırlamıyorum. Kusura bakmayın.