Portal 3 gelir mi?

Portal serisinin hikayesi bitti o yüzden çıkacağının zannetmiyorum. Zaten çıksaydı ilk önce Half-Life 3 çıkardı çünkü onun hikayesi daha bitmedi. Zaten Half-Life Alyx, Half-Life 2 Episode Two'dan TAM 16 YIL SONRA ÇIKTI.
 
Portal benim en sevdiğim oyun. Portal 3 çıkar mı bilmiyorum ama ondan önce Half-Life 3'ü yaparlar. Alyx'in sonu belli zaten, hem Source 2 için o kadar uğraştıktan sonra Alyx ile yetinmezler, yeni oyunlarda kullanırlar Source 2'yi. Ki Alyx'in sonuna bakarsak nihayet Half-Life 3'ü yapmaya ve Source 2'yi Half-Life 3'de kullanmaya karar vermişler. Tabi yıllar sonra çıkacaktır. Ondan sonra ne olur bilmiyorum, Valve bu, adamaların sağı solu hiç belli olmuyor. Portal 2 hikayeyi güzel bir şekilde sonlandırdı ama hikayeyi güzel bir şekilde devam ettirmenin bir yolunu bulur Valve, yeter ki istesin.

Belki biraz umutsuz bir bekleyiş ama ben her zaman Portal 3'ün çıkmasını bekleyeceğim.
 
Mükemmel olur fakat portal VR gelirse insanların %90ı mide bulantısından ölür normalde oynarken insanları youryorken vrı düşünemiyorum ve de bence Half-Life alyxden istediklerini alamayınca vrı bırakabilirler umarım

Portal VR var.
 

Dosya Ekleri

  • portal.PNG
    portal.PNG
    720,7 KB · Görüntüleme: 93
Portal 3'ün çıkacağına inanıyorum.
son sahnede kapıdan çıkan küpten dolayı umutluyum.

Umarım gelir, en sevdiğim oyun serisi.

Portal serisinin hikayesi bitti o yüzden çıkacağının zannetmiyorum. Zaten çıksaydı ilk önce Half-Life 3 çıkardı çünkü onun hikayesi daha bitmedi. Zaten Half-Life Alyx, Half-Life 2 Episode Two'dan tam 16 yıl sonra çıktı.

Bence çıkar. Nedenini açıklıyım. Şimdi portal 1 de glados parçaladıktan sonra dışarı çıkıyorsunuz buraya kadar anladınız. Sonra dışarısı yeşil ağaçlar bilmem ne falan var yani bildiğin dolu bahçe gibi. Sonra Portal 2'ye gelelim. Portal 2 de glados bizi asansörden çıkartıyor bir müzik melodisinden sonra çıktığımızda dışarı her yer tarla gibi sapsarı ve bomboş sadece bir kulübe var. Bu kadar gerisini siz düşünün.
 

Geri
Yukarı