- Makaleler
- 13
Oyun çıkmış arkadaşlar fakat yorumlar çok kötü herkes 15-20 FPS aldığına yakınmış indiriyorum deneyeceğim. 3060 ile bile 30 FPS üstü göremiyormuşuz doğru mu?
Evet öyle hocam ama 30 FPS şaka bence yine de. Cyberpunk da bile DLSS ve RTX ile yüksek ayarlarda en kötü 40-50 FPS alıyorduk.Hocam RTX de zaten aşırı performans beklemeyin. Oyunun optimizasyonunu bilmiyorum ama görüntü odaklı bir şey zaten.
Aynen hocam insin ben deniyim yazarım buraya.Aslında optimizasyon hocam olay adamlar uğraşmamışlardır.
Benim deneyecek pc yok ama imkanım olursa bende denemek isterim.Aynen hocam insin ben deniyim yazarım buraya.![]()
Oyun çıkmış arkadaşlar fakat yorumlar çok kötü herkes 15-20 FPS aldığına yakınmış indiriyorum deneyeceğim. 3060 ile bile 30 FPS üstü göremiyormuşuz doğru mu?
D3D hataları çoğunlukla bir oyunu, bilgisayarınızın desteklemediği ayarlarda ya da güncel olmayan sürücülerle çalıştırırsanız meydana gelir. diyorÇalışmıyor beyler.
D3d oluşturulamadı falan diyor.
Rtx 3070 ti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.