Power Boost PB-P4308bb kasa alınır mı?

613381

Decapat
Merhaba Power Boost PB-P4308bb kasa alınır mı? Birkaç yerde sakın almayın gibi şeyler gördüm sizce seçimimi değiştirmeli miyim?

Bir de HyperX Cloud 3 mü 2 mi tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
PowerBoost kasa kullanıyorum 3 4 yıldır hiçbir sorunu yok ama PowerBoost'un PSU'ları kötü diyorlar ben değiştim geçen sene psu ama değişmeden önce de 3 yıl kullandım bir problem yaşamadım. Kasada hala bir problem yok alabilirsin bence kasasını.

Teşekkür ederim. Birkaç forumu inceledim bazılar kesinlikle almayın diyodu ondan suphelendim

Teşekkür ederim. Birkaç forumu inceledim bazılar kesinlikle almayın diyordu ondan suphelendim.

Bende bakmıştım bir ara öyle söylüyorlardı fakat hiçbir sıkıntısı olmadı hatta yaşadığım yerde geceleri elektrik kesilmesi falan da çok oluyordu ona rağmen PSU'da hiçbir problem görmedim.

Merhaba Power Boost PB-P4308bb kasa alınır mı? Birkaç yerde sakın almayın gibi şeyler gördüm sizce seçimimi değiştirmeli miyim?

Bir de HyperX Cloud 3 mü 2 mi tercih etmeliyim.
Hala almadıysan PowerBoost PB-P4367BW USB 3.0 LCD Mesh ARGB ATX Mid Tower Beyaz Kasa al daha iyi hem cpuyu başka marka alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…