ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Belli olmaz, büyük ihtimalle sorun olmaz. Eğer elektrik sık kesilen bir yerde değilsen çok sorun olmaz. Sık kesilen bir yer ise sıkıntı.
PSU işi biraz da şans işi. En yakın zamanda iyi bir PSU almanız iyi olur. Ama çok da korkmanıza gerek yok.
Normal zamanlarda pek bir şey olmaz. Önleminizi de alıyorsunuz, çok dert etmeyin.Özellikle akım korumalı prizle kullanacağım ve hiç neredeyse elektrik kesintisine denk gelmedim bu eve taşımalı 2.5 yıl oldu ve 4 veya 5 kere denk gelmisimdir yani çok az oluyor ama malum ekonomi ülkenin durumu falan parçalara zarar gelirse ne olur diye düşünüyorum.
Normal zamanlarda pek bir şey olmaz. Önleminizi de alıyorsunuz, çok dert etmeyin.
Ama iyi bir PSU almanızı kesinlikle öneririm yine de.
hocam hala kullanıyor musunuz?Arkadaşlar selam dün bu sistemi almış bulunmaktayım İtopya'nin Ankara mağazasından. Fakat PSU beni aşırı korkutuyor okuduğum yorumlardan vs. ve yakın zamanda da değiştirme ihtimalim pek yok ne kadar götürür ve ne kadar idare eder beni. Hiçbir fikrim yok önerileriniz ve tavsiyeleriniz varsa bekliyorum teşekkürler şimdiden.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam hala kullanıyor musunuz?
Elektriğin değmesi bile yeterli.Arkadaşım 1-2 senedir game booster PSU kullanıyor herhangi bir sorun olmadı. Evet ürün ucuz giriş seviye bile degil belki ama direk patlar fişe takmayın ev havaya uçar gibi bir durum yok. Elinize para geçince degistirirsiniz paranoyak olmayın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.