Power Boost stallıon whıte nasıldır?

Arka kısmına bakarak hesapladım, 12V'dan 364W veriyor. Rezalet bir değer.

Ne kadar iyi tartışılır, net bir bilgi bulamadım.

Ben oyumu kalitesizden yana kullanıyorum. Grup düzenlemesi de var 👎

1 yıl civarı idare eder mi, hiç emin değilim.

Ekran kartı 75W, işlemci de 65W civarı çekiyor, 140W ediyor.

En azından PSU yüke girmeyecek, biraz daha az risk var bu durumda.
 
İlla sisteme zarar verir diye bir şey yok. Ama oyun oynarken ekran kartınız yük altındayken PSU'dan yeterince güç alamayacağı, alsa bile stabil şekilde alamayacağı için PC kendini resetlemeye falan başlar. Bu durum yaşandığında sınırları zorlamayıp PSU'yu değiştirmeniz gerekir.

Zaten açılan konularda çoğu zaman bu sorun yaşanıyor ve genellikle PSU değiştiğinde sorun çözülüyor.

Büyük ihtimalle arkadaşınız yakın zamanda aynı şekilde bir sorun yaşayacaktır.
 
Haklısın hocam ama öyle bir niyetimiz yok çünkü aynı fiyata daha iyi bir alternatif yok. Bir süre idare edecek o zaman. Ben yine kendisine tembih ederim. Bütçesi müsait olduğu bir zamanda mecbur PSU değiştirecek.
Bir üzücü haberim daha var, o SSD kronik sorunlu. Kısacası bu sistemi alıp, sonradan PSU ve SSD değiştirme masrafıyla, eli yüzü düzgün sistem toplayabilirdiniz.
 
Bir üzücü haberim daha var, o SSD kronik sorunlu. Kısacası bu sistemi alıp, sonradan PSU ve SSD değiştirme masrafıyla, eli yüzü düzgün sistem toplayabilirdiniz.
Evet, onu da araştırmıştım. Sorunlu olduğunun farkında olarak aldık ama araştırdığım kadarıyla sorun çıkma ihtimali yarı yarıya gibi. Sorunsuz kullanan da var sorun yaşayan da var. Umarım bize gelecek olan sıkıntı çıkarmaz. Bütçe çok kısıtlı olduğu için bazı şeyleri mecburen şansa bırakmak zorunda kaldık.
 
İşte sizin gibiler yüzünden insanlar kalitesiz ürünleri alıyorlar. Sende sorun çıkarmaması ürünün kalitesiz olduğunu değiştirmez. Gayet iyi yazmışsın bir de.
Ürünün kalitesiz olduğuyla alakalı veriyi nerden alıyorsunuz ben anlamıyorum çoğunuz birbirinizin lafından etkilenip kötülüyorsunuz. Verileri göremiyoruz kullanan biri olarak ben söyleyebiliyorum sen neye göre kalitesiz diyebiliyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı