Power cooler RX 6600XT fiyatı daha düşer mi?

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT Fighter axrx 6600XT 8gbd6-3dh 8 GB GDDR6 128 bit ekran kartı 9.650, 00 TL yerine 9.215, 75 TL.

Bu ürünü dün 8990 TL'ye aldım sizce yanlış mı yaptım daha fiyatlar düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşebilir diyorlar hocam ama belli olmaz. Benimde takip ettiğim bir kart 8-8.5K arasına indiği zaman almayı düşünüyorum.

Düşebilir diyorlar hocam ama belli olmaz. Benim de takip ettiğim bir kart 8-8.5k arasına indiği zaman almayı düşünüyorum.

Hocam ne zamandır takip ediyorum bilmiyorum ama hiç o fiyatlara göremedim indirime girmişken aldım bir daha çıkma ihtimali var Ethereum'un ne yaptığı belli olmaz. Çıkarsa hiç alamam diye şimdiden çözdüm.

Hocam ne zamandır takip ediyorum bilmiyorum ama hiç o fiyatlara göremedim indirime girmişken aldım bir daha çıkma ihtimali var Ethereum'un ne yaptığı belli olmaz. Çıkarsa hiç alamam diye şimdiden çözdüm.
Hocam gözden çıkardıysanız en doğrusunu yapmışsınız. Ben de kart olduğu için biraz daha bekleyerek şansımı denemek istiyorum.

Ethereum ekran kartı madenciliği temmuz ayında bitecek , bittiğinde veya bitmeye yakın ekran kartlarının ucuzlayacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı