Power Saving Mode sonrası FX 6100 GTX 660 sistem yeniden başlıyor

Jroxy

Kilopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarda oyun falan oynarken az da olsa Power saving mode deyip kapanıyor. Anlamadığım şekilde. Çözümü nedir veya hangi donanımda sorun vardır?

Bileşenler:
NVIDIA GTX660.
X-Calibre 600W.
Gigabyte GA-780T-D3L.
AMD FX 6100 six core.
Yardım edicek yok mu?

Son düzenleme:
Bilgisayarınız oyun oynarken aniden kapanıyor. Bilgisayar kapandığı için monitör gereksiz açık kalmasın diye bir nevi kendini uyku moduna alıyor bunun adı "Power Saving Mode".
Problemin güç kaynağı ve bununla birlikte anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum. MSI Afterburner ile oyun içerisindeyken sıcaklıkları paylaşır mısınız?

Bilgisayarınız oyun oynarken aniden kapanıyor. Bilgisayar kapandığı için monitör gereksiz açık kalmasın diye bir nevi kendini uyku moduna alıyor bunun adı "Power saving mode".
Problemin güç kaynağı ve bununla birlikte anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum. MSI Afterburner ile oyun içerisindeyken sıcaklıkları paylaşır mısınız?

Sanırım sorun Power ile alakalı Power'ı anakarta bağlayan güç kablosunun ucu siyah hafif diğer kabloyu ise takamıyorum 2 tane var 1I siyah ucu yanmış gibi. @BlackBurn

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı