Çözüldü Power Supply fan sesi ve tam güç veremiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DdestanN

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
PC'de Power'dan uzun zamandır ara ara fan sesi geliyordu, en son tekrar ettiğide temizliğin faydalı olacağını düşünerek üfleme makinesini tuttum. Bu sefer de RGB ışıkları çok zayıf yanmaya başladı ve ekran kartından görüntü vermemeye başladı. Bu neden kaynaklı olabilir basit bir durum mudur? İtopya'dan almıştım hazır sistem garanti bitimine tam 1 ay kaldı ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Fanlar hava ile manuel olarak çok hızlı döndürüldüğü zaman elektrik üretirler ve elektrik alması gereken kablolardan geri elektrik gönderirler genelde birşey olmaz fakat sizinkine olmuş gibi garantiye gönderin

Hocam siz bir bez alın kasayı iyice sökün öyle temizlik yapın çünkü araya falan toz hiç bir şekilde temas etmesin, bunu yaptıktan sonra hala devam ediyorsa videolu bir şekilde atın inceliyelim.

Hocam siz bir bez alın kasayı iyice sökün öyle temizlik yapın çünkü araya falan toz hiç bir şekilde temas etmesin, bunu yaptıktan sonra hala devam ediyorsa videolu bir şekilde atın inceliyelim.
Hocam video yükleyemedim. Söküp tekrar taktım fan ışıkları geldi ama ekran kartı fanları 10 15 sn sonra duruyor. Fanlarda çok zayıf dönüyor

Hocam video yükleyemedim. Söküp tekrar taktım fan ışıkları geldi ama ekran kartı fanları 10 15 sn sonra duruyor. Fanlarda çok zayıf dönüyor
Video olmadan bir şey diyemem hocam, yakınlarda teknik servis varsa oraya götürebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…