Power tuşuna basınca laptop kapanmıyor

EmirTasx

Decapat
Katılım
12 Mayıs 2021
Mesajlar
263
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba Acer Nitro laptop kullancısıyım laptopu aldığımdan beri Power tuşuna basnca cihaz kapanmıyor tepkime vermiyor ama basılı tutunca kapanıyor bu neden olur sebebi nedir nasıl düzeltirim, tuşun bozuk olmadığına eminim.
 
Evet, dediğiniz gibi olması lazım ama sizdeki durum çok ilginçmiş. Acer desteğe sordunuz mu bu durumu?
Hocam sormadım konu dışı olacak ama acerde biraz eksik özellikler buluyorum soğutması performansı güzel ama insan neden 2 jak girişi koymaz kulaklığımin mikrofonunu kullanamıyorum belki bazı arkadaşlar diyecek 20.000 TL lik bilgisayarın var bı dönüştürücü alamıyormusun diye ama yinede güzel pc bu arada biraz uzattım kusura bakmayın:)
 
Hocam sormadım konu dışı olacak ama Acer'de biraz eksik özellikler buluyorum soğutması performansı güzel ama insan neden 2 jak girişi koymaz kulaklığımin mikrofonunu kullanamıyorum belki bazı arkadaşlar diyecek 20.000 TL'lik bilgisayarın var bir dönüştürücü alamıyor musun diye ama yine de güzel PC bu arada biraz uzattım kusura bakmayın:)

Her şeyi koyarlarsa müşteri daha neden malzeme alsın ki? iPhone her şeyi dört dörtlük ama mAh değeri az, onu da dört dörtlük yaparsa Apple nasıl para kazanacak? :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı