Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.445 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #1 Herkese selamlar. Powerbank telefon şarj etmek dışında hangi amaçlarla kullanılabilir? Hangi ek donanımlar kullanılabilir? Mesela ben USB çoğaltıcı ile kullanıyorum. Bunun dışında lamba ile de kullanıyorum. Elektrikler gittiğinde ya da dışarı bir yere mangala, oturmaya gittiğimde aşırı iyi oluyor. Bunlar gibi arayış içerisindeyim. Ya da mesela USB soğutucu ile kullanılabilir: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Powerbanki şu şu amaçla da kullanabilirsiniz dediğiniz şeyler var mı? Parça almam gerekse bile alabilirim. Son düzenleme: 2 Şubat 2021
Herkese selamlar. Powerbank telefon şarj etmek dışında hangi amaçlarla kullanılabilir? Hangi ek donanımlar kullanılabilir? Mesela ben USB çoğaltıcı ile kullanıyorum. Bunun dışında lamba ile de kullanıyorum. Elektrikler gittiğinde ya da dışarı bir yere mangala, oturmaya gittiğimde aşırı iyi oluyor. Bunlar gibi arayış içerisindeyim. Ya da mesela USB soğutucu ile kullanılabilir: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Powerbanki şu şu amaçla da kullanabilirsiniz dediğiniz şeyler var mı? Parça almam gerekse bile alabilirim.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.480 Makaleler 12 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #11 Dümdüz dedi: Peki normal bir adaptörler çalışan laptop için en az kaç W powerbank lazım? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com/Portable-RAVPower-20000mAh-External-Nintendo/dp/B08BYTJJ9B/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=laptop+power+bank&qid=1613571077&sr=8-4 Ultrabooklar veya basit laptoplar için sorun olmaz ama oyuncu laptopu için falan düşük kalır tabiki gücü bu tür ürünlerin; ayrıca 220v olmasına dikkat edin alırken, örnek olsun diye attım bu ürünü. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Peki normal bir adaptörler çalışan laptop için en az kaç W powerbank lazım? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com/Portable-RAVPower-20000mAh-External-Nintendo/dp/B08BYTJJ9B/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=laptop+power+bank&qid=1613571077&sr=8-4 Ultrabooklar veya basit laptoplar için sorun olmaz ama oyuncu laptopu için falan düşük kalır tabiki gücü bu tür ürünlerin; ayrıca 220v olmasına dikkat edin alırken, örnek olsun diye attım bu ürünü.