Powerbank kablolu mu kullanılmalı kablosuz mu?

TEST LİAN

Centipat
Katılım
25 Ağustos 2022
Mesajlar
847
Makaleler
1
Çözümler
7
Merhaba bu görseldeki Samsung powerbank e sahibim. Hem kablolu hem kablosuz şarj edebiliyor. iPhone 11 kullanıyorum sizce hangi şekilde daha hızlı şarj eder? Kablolu diye düşünüyorum ama markası Samsung olunca bir düşünmedim değil. Ayrıca kablosuz şarj kısmının üstünde de hızlı şarj yazıyor.
Edit: Ürün orijinal Samsung mağazasından alınma.
11.PNG
 
Kablolu daha hızlı şarj eder. Iphone da hızlı kablosuz şarj özelliği yok. Gerçi kablolu da yok. Bende 15w kablosuz var ancak kablo ile daha hızlı şarj oluyor.
 
Kablolu daha hızlı şarj eder. IPhone'da hızlı kablosuz şarj özelliği yok. Gerçi kablolu da yok. Bende 15W kablosuz var ancak kablo ile daha hızlı şarj oluyor.

Benim iki telefonum var biri iPhone 11 birisi S9 Plus. S9 Plus da hızlı şarj özelliği var fakat 1 saatte %70 dolum falan oluyor ama iPhone 11 de 58 dakika da %98 dolum sağlıyor. Olmadığını düşünmüyorum her ne kadar donanım özelliklerinde yazmasa da.
 
Hocam S9 Plus QC 2 destekliyor. Yani max 15w. IP11 ise 18w. İkiside hızlı şarj sayılmaz. IP11 30w adaptör ile tam dolması 2sa 16dk.sürüyor. Ayrıca S9+ bataryası 10% civarında daha büyük.

 
Kablo her zaman daha iyidir. Kablosuz şarj biraz daha farklı senaryolarda iyi olan bir teknoloji. Kablosuz şarj bir süre sonra ısınma yapıyor ve şarj hızı daha da düşüyor. Iphone’da 7.5W kablosuz , 18w kablolu şarj desteği var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı