Powercolor 6570 & 300 Watt PSU

chuckypancamOZ.

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süreliğine idare edebilecek bir ekran kartı alacağım. Alacağım kart;
Powercolor 6570 1 GB-128bit-GDDR3. Bu kart; 300 Watt Psu'da çalışır mı? Yarın alacağım.
Cevabınızı bekliyorum dostlarım. Şimdiden sağ olun

Oyunları 'Medium' kalitede açar mı 6570? Benim alacağım kart 6570 zaten. Bir süreliğine idare etmesi lazım. Şu oyunları oynayabilir miyim? Pes 13, Left 4 Dead 2, Euro Truck Simulator gibi...

Rahatlıkla oynarsın hepsini. Left 4 Dead 2 'yi ben AMD Radeon HD 8730M olan laptop ekran katı ile sabit 60 FPS oynuyorum hem de en yüksek kalitede. PES 13'ü oynatmayan ekran kartı yok zaten.

Bilgisayarınızın diğer bileşenlerinide yazarsanız yardımcı olabilirim

Intel Pentium E5300.
2 GB RAM. [Kingston].
300 Watt PSU.
- Dediğim gibi; Oyunları 'Medium' kalitede açar mı 6570? Benim alacağım kart 6570 zaten. Bir süreliğine idare etmesi lazım. Şu oyunları oynayabilir miyim? Pes 13, Left 4 Dead 2, Euro Truck Simulator gibi...

Oynarsın. Ben eski bilgisayarımda ATI Radeon X1300 ile Pes 13 oynadıysam sen hayli hayli... Benim işlemcim de Core 2 Duo idi. (Efsaneydi ama )

Şayet benim laptop ets2 yi hafiften kasarak oynatıyor HD6570 rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum pes13 her pc oynatıyor zaten l4d2 açar ama işlemciden umut bekleme onuda değiştir bütçen varsa

Edit: Ha bu arada benim laptop 2gb ram Intel HD Graphics ekran kartı işlemci intel pentium gerisini sen düşün Açar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…