Powercolor 6570 & 300 Watt PSU

Oyunları 'Medium' kalitede açar mı 6570? Benim alacağım kart 6570 zaten. Bir süreliğine idare etmesi lazım. Şu oyunları oynayabilir miyim? Pes 13, Left 4 Dead 2, Euro Truck Simulator gibi...

Evet oynarsınız. GTA 4, 2gb ram ve Dual Core E6500 ile High seviyesinde oynanıyor. Tabi ki ilk alındığında öyleydi. Sonrasını bilmiyorum. Yine de enerji tüketimi ve performans bakımından 6670 öneririm. Fiyat olarak da yakındı sanıyorum.

Gta4 sorunlu bir oyun olduğu için kasmalar olabilir. Bir sürü güncelleme yapmak gerekiyor kasmadan oynamak için o güncellemeleri bulmakta tam bir çile

Ne? GTA 4 o sistemde High'da mı oynanıyor? O zaman ben Ultra'da açarım
Ayrıca bilgisayarım Dell İnspiron 17R

Olsun Casper. Casper kötü mü? Gayet kaliteli ürünleri var 2006'da bi' monitör almıştım geniş ekran, hâlâ bir tane bile sorununu görmedim. 20 yıl daha kullanırım herhâlde.
@xEviL
Allah yardımcın olsun. Kafada saç var mı kaldı mı ?
Hamit casper kötü değil biliyorum masaüstü vardı bende casper hiçbir sorununu görmedim ama laptoplarında hayır yok ip ince bi laptop yapıyorlar hava akışı sağlanamıyo direk ısınıyor o yüzden dertliyim

Saç var saç varda bigün atıcam bilgisayarı çöpe o olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…