PowerColor ATI HD 5670 Görüntü Vermiyor

İnthecastiel

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
İyi günler arkadaşlar , yeni bir ekran kartı aldım ( PowerColor ATI HD 5670 ) DDR3 modeli. Hemen açtım ama ekran kartının besleme bölümü varmış yeni gördüm. PSUmda besleme soketi yoktu onun yerine bilgisayar malzemeleri satan bir yere gidip ekran kartı güç kablosu aldım 6 pinlik taktım ancak ekran kartının fanı dönüyor ancak görüntü vermiyor. Reset attım tekrar aynı şey oldu :( Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım. Bu sefer start verdiğimde ekran kartının üstündeki fanlarla diğer fanlar bir kere kıpırdadı ve durdu tekrar reset atıp tekrar denedim olmadı :( Eski ekran kartımı taktığımda ise çalıştı görüntü geldi :( power supplyim 350- 400 w neden kaynaklanıyo olabilir :( Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler

Sistemim

İntel Core 2 CPU 4300 1.80 GHz

2 GB RAM

Anakartım MSI 7267 V2
 

Yigithan44

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2013
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Şu anda taktığınızda fan dönüyor mu yoksa bir an dönüp duruyor mu ?
 
KS
İnthecastiel

İnthecastiel

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
İlk taktığımda fan dönüyordu ama görüntü gelmiyordu. Reset attıktan sonra bilgisayardaki tüm fanlar sadece 1 kere dönmedi bile sadece kıpırdadı ve pc açılmadı.
 

Yigithan44

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2013
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Gerekli güç girişlerini takdığınızdan emin misiniz?
 
KS
İnthecastiel

İnthecastiel

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Evet Eminim hepsini yerine taktım doğru bir şekilde.
 

Yigithan44

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2013
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Senin PCI-e slotuna güç gelmiyor olabilir veya anakartla ilgili bir problem olabilir.
 
KS
İnthecastiel

İnthecastiel

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
5
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
PCI güç gidiyor bunu diğer ekren kartımla denedim ancak anakartla ilgili bir problemim olabilir.
 

Yeni konular

Yukarı