PowerColor ATI HD 5670 Görüntü Vermiyor

İnthecastiel

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2013
Mesajlar
5
İyi günler arkadaşlar , yeni bir ekran kartı aldım ( PowerColor ATI HD 5670 ) DDR3 modeli. Hemen açtım ama ekran kartının besleme bölümü varmış yeni gördüm. PSUmda besleme soketi yoktu onun yerine bilgisayar malzemeleri satan bir yere gidip ekran kartı güç kablosu aldım 6 pinlik taktım ancak ekran kartının fanı dönüyor ancak görüntü vermiyor. Reset attım tekrar aynı şey oldu :( Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım. Bu sefer start verdiğimde ekran kartının üstündeki fanlarla diğer fanlar bir kere kıpırdadı ve durdu tekrar reset atıp tekrar denedim olmadı :( Eski ekran kartımı taktığımda ise çalıştı görüntü geldi :( power supplyim 350- 400 w neden kaynaklanıyo olabilir :( Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler

Sistemim

İntel Core 2 CPU 4300 1.80 GHz

2 GB RAM

Anakartım MSI 7267 V2
 
İlk taktığımda fan dönüyordu ama görüntü gelmiyordu. Reset attıktan sonra bilgisayardaki tüm fanlar sadece 1 kere dönmedi bile sadece kıpırdadı ve pc açılmadı.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı