Powercolor HD 7870 PCS + FPS Düşmesi

Can seçkin

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2013
Mesajlar
181
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
Arkadaşlar hafta sonu Vatan Bilgisayar'dan Powercolor hd 7870 pcs + myst ekran kartı aldım. Büyük bir hevesle eve gelip kurulumu yaptım bir ve bilgisayarıma Elder Scrols Skyrim'i kurdum. Tabi tahmin edebiliceğiniz gibi bütün ayarları ultra'ya getirdim. Çözünürlüğünde 1280 X 1024'e ayarladım (monitörüm full HD değil ) Oyun grafikler harika derken mouse'da bir takılma hissettim. Önce mouse'un pili zayıfladığını zannettim ama sonra fark etim ki oyunda bazı objeler ekrana geldiğinde FPS düşmesi olduğu kanatine vardım. Şimdi sizlere bilgisayar donanamını yazıyorum ve yorumlarnızı rica ediyorum.


  • i5 3570 3,4 Ghz
  • Asus p8z77-v lx Anakart
  • Powercolor 7870 pcs + myst
  • 8 GB DDR RAM
  • 1 TB 7200 Rpm HDD
  • Corsair 650 W PSU
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen oyunda buglar olabilir. Ekran kartınızın Driverini güncelleyin, oyunu son sürüme güncelleyin. Eğer daha oluyorsa ve sadece bu oyunda oluyorsa daha yapacak birşey kalmamıştır. Ayarları teker teker düşürerek o objenin ayarlarını bulup düşürerek diğerlerini yükseltebilirsiniz.
 
Valla bütün driverlar güncel ve oyun legendery edition. Bütün heveslerimin içine limon sıktı bu olay hakikaten oynananır gibi değil =/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı