PowerColor HD6950 veya Sapphire HD7790

Tolunay ßallı

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2013
Mesajlar
52
Arkadaşlar merhaba. Bir çok yerde araştırma yapmama rağmen karar veremedim ancak 4 adet seçenek buldum. Bunları size sormak hangisi daha iyidir diye HD6xxx serisinden de koydum çünkü performanslı kartlar ve ucuz da siz sormadan bütçemi söliyim. Bütçem 450-500 TL civarı bu bütçeye hem performanslı bir ekran kartı ve sıkıntı çıkarmicak bir psu arıyorum, sizin önerilerinizi bekliyorum. Geçen gün HD 7850 2 GB Sapphire modelini almaya karar verdim eksen bilgisayardan 410 TL di ama bugün itibariyle hüsrana uğradım ya stoklarda bitti yada bir daha hiç konulmayacak.:( Bende bu olay üstüne bir daha ekran kartı aramaya başladım f/p açısından çünkü bütçem kısıtlı buldumda 3-4 adet bunları size sormalıyım diye düşündüm.

Seçenekler

Benim uygun bulduğum ekran kartları bunlar ama yine de siz 500tl bütçeye göre ekran kartı ve psu tabiki önerin.

Not : Aslında HD7850 alıcaktım ancak 1gb olması kuşkulandırdı monitörüm philips 1920x1080 sanırsam artık 2gb belleğe sahip ekran kartları alınması gerekiyormuş.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı