PowerColor RX 6500 XT 3.799TL

Size de ikide bir soru soruyorum ama, gamegaraj ile iletişime geçtim onlar da fiyat ve markadan bağımsız olarak biostar yerine powercoloru önerdiler. Sizce ısı değerleri sıkıntılı mı?

@Elandeer bahsettiğiniz oyun ile kart optimizasyon uyuşmazlığından kaynaklanabileceğini söylediler, ve Biostarı tavsiye etmediler.
Valla hocam kesin bir şey diyemiyorum. Dükkandaki PC'de tek büyük ölçekli yüklü oyun bu. Gece Bannerlord indirmeye koyacağım.

Muhtemelen Biostar'dan iyidir kart. Ama sonuçta tek fanlı bir kart. Biraz ısınması normal. Furmark'ta 2x MSAA'dan yukarısında çok kastığı için hem 2x MSAA hem de MSAA kapalı şekilde test ettim. 65 derece civarı aldım. Muhtemelen olması gereken değer budur. Yarın Bannerlord ile daha detaylı bilgi veririm.

Vallahi hocam kesin bir şey diyemiyorum. Dükkandaki PC'de tek büyük ölçekli yüklü oyun bu. Gece Bannerlord indirmeye koyacağım.

Muhtemelen BIOSTAR'dan iyidir kart. Ama sonuçta tek fanlı bir kart. Biraz ısınması normal. FurMark'ta 2X MSAA'dan yukarısında çok kastığı için hem 2X MSAA hem de MSAA kapalı şekilde test ettim. 65 derece civarı aldım. Muhtemelen olması gereken değer budur. Yarın Bannerlord ile daha detaylı bilgi veririm.

Biostarıda ben test eder buraya değerlerini atarım. Marka olarak BIOSTAR'dan daha iyidir fakat bu modelde değildir belki.

Valla hocam kesin bir şey diyemiyorum. Dükkandaki PC'de tek büyük ölçekli yüklü oyun bu. Gece Bannerlord indirmeye koyacağım.

Muhtemelen Biostar'dan iyidir kart. Ama sonuçta tek fanlı bir kart. Biraz ısınması normal. Furmark'ta 2x MSAA'dan yukarısında çok kastığı için hem 2x MSAA hem de MSAA kapalı şekilde test ettim. 65 derece civarı aldım. Muhtemelen olması gereken değer budur. Yarın Bannerlord ile daha detaylı bilgi veririm.
Hocam tekrar deneme fırsatınız oldu mu?

Putin'in koruması mısın kardeş, 7.5 saatlik mesaiye 600 lirayı hangi güvenliğe verıyorlar?

20 senelik arkadaşım da beyaz saray da mı çalışıyorsun sanki demiş idi. Allah bol kazanç versin derim birisi bana bunu söylese. 7.5 saat derken %50 hesaplayınca. Haftada 45 saat çalışıyorum. Bu 52.5 olur ise 7.5 saat fazla mesai yaparsam 7.5 saat im iş kanununda ki hükme göre %50 fazla ödeniyor. Normal maaşımın saatlığı 53 TL. %50 olunca 80 TL. 7.5 saatden 600 TL :) yani günlük üzerinden hesaplama yapmak lazım. 12 000 TL maaş. 12000/30/7.5x1.50: 80 TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı