PowerColor RX 6500 XT 3.799TL

Keşke biraz daha az çalışıp güvenklikçi olsaymışım.

Allah bol, helal kazançlar versin hocam. Kimsenin rızkında gözümüz yok ama insan şaşırıyor.
Keşke biraz daha az çalışıp güvenklikçi olsaymışım.
Valla boşa KPSS felan uğraşıp memur olmuşuz, neyse ben giriyim de biraz Gaming.gen indirimlerimi kovalayım

Allah bol, helal kazançlar versin hocam. Kimsenin rızkında gözümüz yok ama insan şaşırıyor.

Eyvallah hocam. Ben özel şirketteyim. 14 senedir çalışıyorum askerden geldikten 3 sene sonra girdim. Daha evli bile değildim o zaman. Ekmeğimiz burada imiş demek ki. İse nasıl başvuru yapılıp alındığımı anlatsam inanmazsiniz. Değer bilen bir şirket Allah razı olsun onlardan da. Saygılar.

Baba bize bi mouse pad yolla da biz de güvende hissedelim

12000 TL maaşın var, aslında sen çok kazanmıyorsun hocam sadece birçok insan eksik kazanıyor ve senin kazancın fazla gibi görünüyor. Allah herkese emeğinin karşılığını tastamam alabileceği işler nasip etsin ne diyelim.

Bu arada One Piece hayranısın galiba? Özel değilse ismini sorabilir miyim, takıldığın bir forum Facebook gurubu felan varsa tanıyor olabilirim

Yok hocam. 3-4 sene önce marinforddan sonra izlemeyi bıraktım. Ne manga yi ne anime yi takip ediyorum. 2 sene daha biriktirip öyle en baştan başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…