shankssann
Megapat
Güzel indirim. Kart stok sorunları çözülüyor galiba.
Stok sorunu ile alakali degil. BTC ile alakalı. BTC bugün fırlasin bu kart 7 8 bin. Zaten 1.5 senedir stok sorununun sebebi de BTC.
Güzel indirim. Kart stok sorunları çözülüyor galiba.
Ürün bi eline ulaşsaydı kardeş. Hemen girmişsin imzaya.Bende aldım. Sonunda bilgisayarım tamamlandı.
Sabırsız insanız işte ne yapalımÜrün bi eline ulaşsaydı kardeş. Hemen girmişsin imzaya.![]()
Stok sorunuyla alakalı hocam işte. BTC artınca talep artıyor. Artan talabe arz yetişmiyor. Stok sorunu oluşuyor o zaman da.Stok sorunu ile alakali degil. BTC ile alakalı. BTC bugün fırlasin bu kart 7 8 bin. Zaten 1.5 senedir stok sorununun sebebi de BTC.
Stok sorunuyla alakalı hocam işte. BTC artınca talep artıyor. Artan talabe arz yetişmiyor. Stok sorunu oluşuyor o zaman
Ne işiymiş aklımdaki iş miEvet öyle de diyebiliriz aslında. BTC'nin halt yemesi her iki türlüde. 2 ay daha yatay veya düşüş eğilimi göstersin %15-20 daha aşağı çekilir kartlar. Şu anda 3060 Ti'nin getirisi aylık 500 600 TL ya var ya yok. Değmiyor artık. 7.5 saatlik mesai parası.
Belki kalan stoklar bitince fiyat artabilir. Ama yine de güzel fiyattı.Eeee. Abicim indirim bitti. Güya stoklarla sınırlıydı. Fiyatta değişme olmadı. Bizi kopartıyorlar hep.
Valla bilmiyorum. Hala aynı fiyat yani almak isteyen varsa.Belki kalan stoklar bitince fiyat artabilir. Ama yine de güzel fiyattı.
Vallahi bilmiyorum. Hala aynı fiyat yani almak isteyen varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.