LordCalap Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 654 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #11 GazzeliAtalayq dedi: Teşekkürler gayet basit ve güzel bir kıyas olmuş. Kıyaslama yaptığınız site hangisi ? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. AMD Radeon RX 6900 XT Specs site bu.
GazzeliAtalayq dedi: Teşekkürler gayet basit ve güzel bir kıyas olmuş. Kıyaslama yaptığınız site hangisi ? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. AMD Radeon RX 6900 XT Specs site bu.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 31 Mayıs 2022 #12 Sekar dedi: Ben olsam Nitroj alırım. Onun soğutmasıda gayet güzel ve RGB felan da var, hem yakışıklı hemde taş gibi. Mis gibi cihaz.. Genişletmek için tıkla... Bu cihazda da RGB var, tabii XTX GPU seçimi daha iyi olur.
Sekar dedi: Ben olsam Nitroj alırım. Onun soğutmasıda gayet güzel ve RGB felan da var, hem yakışıklı hemde taş gibi. Mis gibi cihaz.. Genişletmek için tıkla... Bu cihazda da RGB var, tabii XTX GPU seçimi daha iyi olur.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #13 Türkiye de o kadar RGB'ye önem verileceğini sanmıyorum hangisi ucuzsa al geç.