PPGA478 işlemci önerisi

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
Merhaba işlemcim Intel Core 2 Duo T5450 soketi ise PPGA478 en yüksek oyun için hangi işlemci takabilirim? önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba işlemcim Intel Core 2 Duo T5450 soketi ise PPGA478 en yüksek oyun için hangi işlemci takabilirim? önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Intel Core 2 Duo T5450 işlemciniz oldukça eski bir model, ve bu platform için en yüksek performansı alabileceğiniz işlemci de yine sınırlı olacaktır. PPGA478 soket (Socket P) eski Intel işlemciler için kullanılır ve bu soketle uyumlu işlemciler genelde Core 2 Duo veya Core 2 Quad serisinden olurlar. Bu nedenle, bu soketle en iyi performansı alabileceğiniz işlemciler aşağıdaki gibi olacaktır:

1. Intel Core 2 Quad Q9650

Çekirdek: 4 çekirdek, 4 iş parçacığı

Frekans: 3.0 GHz

L2 Cache: 12 MB

TDP: 95W

Uygulamalar: Bu işlemci, Core 2 Duo serisinden çok daha güçlüdür ve çok çekirdekli performans gerektiren uygulamalar için daha uygundur. Oyunlarda ve multimedya işlemlerinde daha iyi performans gösterir.

2. Intel Core 2 Quad Q9550

Çekirdek: 4 çekirdek, 4 iş parçacığı

Frekans: 2.83 GHz

L2 Cache: 12 MB

TDP: 95W

Uygulamalar: Q965

Allah razı olsun hocam cevapladığınız için teşekkürler.

Hocam önerdiğiniz işlemcilerin soketi LGA775

Dalga falan geçmiyorum hocam LGA775. değil diye biliyorum sadece iki işlemcide.
Hocam Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB) - Product Specifications | Intel buraya bi bakın burda soketi LGA775 yazıyor bu kendi intelin sitesi yalan değil.

Ulan kendi sorduğum sorunun cevabını kendim buldum karar verdim alacağım işlemci intel core 2 duo t9900 soketi ppga478.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…