BERKAYtrk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 70 10 Ekim 2020 #11 Hollewache dedi: Herkese aynı hesabı veriyorlar, 20 liraya anca 2 gün oynarsın. Gerek yok diyorum, biraz sabret indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İndirimde 100 lira siz nereden 6 dolara aldınız
Hollewache dedi: Herkese aynı hesabı veriyorlar, 20 liraya anca 2 gün oynarsın. Gerek yok diyorum, biraz sabret indirimi bekle. Genişletmek için tıkla... İndirimde 100 lira siz nereden 6 dolara aldınız
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #12 BERKAYtrk dedi: İndirimde 100 lira siz nereden 6 dolara aldınız Genişletmek için tıkla... Steam'e bakıyorsun sanırım. Origin daha ucuz, Steam üzerinden alsan bile Origin'e bağlaman gerekiyor zaten.
BERKAYtrk dedi: İndirimde 100 lira siz nereden 6 dolara aldınız Genişletmek için tıkla... Steam'e bakıyorsun sanırım. Origin daha ucuz, Steam üzerinden alsan bile Origin'e bağlaman gerekiyor zaten.
BERKAYtrk Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 70 10 Ekim 2020 #13 Hollewache dedi: Steam'e bakıyorsun sanırım. Origin daha ucuz, Steam üzerinden alsan bile Origin'e bağlaman gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... origin 20 dolar yine aynı para :-D
Hollewache dedi: Steam'e bakıyorsun sanırım. Origin daha ucuz, Steam üzerinden alsan bile Origin'e bağlaman gerekiyor zaten. Genişletmek için tıkla... origin 20 dolar yine aynı para :-D
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #14 BERKAYtrk dedi: origin 20 dolar yine aynı para :-D Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben de biliyorum onu, indirimi bekle dedim kaç kere.
BERKAYtrk dedi: origin 20 dolar yine aynı para :-D Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben de biliyorum onu, indirimi bekle dedim kaç kere.
Veysel.exe Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #15 Bende oradan MC elmas paket almayı düşünüyorum param çalınır mı?
emrhn.g Zeptopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #16 Veysel.exe dedi: Bende oradan MC elmas paket almayı düşünüyorum param çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sakın alma elmas hesap ayağına altın veriyorlar. Ben 3 aydır bunlarla uğraşıyorum.
Veysel.exe dedi: Bende oradan MC elmas paket almayı düşünüyorum param çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum sakın alma elmas hesap ayağına altın veriyorlar. Ben 3 aydır bunlarla uğraşıyorum.