Pre-workout önerisi ve değerlendirmesi

Sentinus0

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere bugün ilk defa pre-workout denedim. Aşırıya kaçmadan ilk olduğu için ölçeğin %60'nı falan doldurdum. Kullandığım marka Proteinocean'dandı. Supreme olanı kullandım fakat bir etki görmedim. Kaşınma çok az bir şekilde oldu ve 5 dakika sürdü. Şimdi ki soru bunun yerine HIQ'inkini alsam çok daha mı iyi olur? İçinde kreatin bulunmayan bir pre tercihim. Önerilerinizi sunarsanız minnettar kalırım.
HIQ Smash Pro 2.0 507g.

Kişiden kişiye göre değişir bende smash kullanıyordum denemek için Proteinocean heavy duty pre ye geçtim çok daha iyi hissettiriyor çok sık kullanmama rağmen hala etkisi güzel ve karıncalanma oluyor,sanırım karıncalanma meselesi mide tokluğuyla ilgili. Ne olursa olsun aç karna alınan pre çok daha iyi vuruyor hocam dediğim gibi sana supreme iyi gelmediyse teker teker deneyip bulabilirsin en iyisini.

Kendin yap beta alanin + sitrülin + kafein hapı al istediğin mg koyarsın.

Hem daha çok porsiyon alırsın.

Prelerde sitrülin Max 1G az yani.

Yeni başlayan için piyasadaki kaliteli markaların porsiyonları yeterli bence.

Bilmiyorum kingsize Beast mode kullandım 2 kere etkisi 20 dakikada bitmişti ilk defa kullanmıştım.

Karıncalanmadan bahsediyorsan o his geçince etkisi bitmiş olmuyor özellikle gün içinde yorgun biriysen vs kullanınca daha çok fark edersin ama herhangi bir prenin etkisinin 20dk de geçeceğini sanmıyorum kafeinin vs vücuttan atılma süresi bile 4-5 saati buluyor o yüzden erken kullanın diyorlar zaten etkisi hemen geçmez.

1 hafta kullanınca zaten kaşıntı yapmıyor ama enerji devam eder bendr enerjide bitiyordu az önce kafein hapı + americano + pre çaktım şuan zımba gibiyim umarım 400-500mg kafein öldürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…