Bütçeni zorlamanın anlamı yok. Antrenman öncesi kahve iç. Pre workout zaten sürekli kullanımlar için uygun değil. Hem etkisini kaybediyor hem bağımlılık yapıyor. Sen kaliteli bir kreatin al yeterli. Hıq veya bütçe artarsa bunu al.Elimde önceden aldığım HIQ marka creatin vardı ama dibi geldi ve sonuncusunu az önce içtim. Son 4 gündür hastaydım ve kullanamıyordum.
Yeniden HIQ alabilirim ama bütçemi zorluyor, 425-450 civarına tekrar düşerse alabilirim. Bütçem o civarda. Pre Workout'a gelirsek, daha önce hiç kullanmadım. Önerilerinizi bekliyorum.
@Aras the Great
Dediğim gibi Creatinede şu hammadde daha kalitelidir diye birşey yoktur, Creatine Creatindir, lütfen bilgili olmadığınız konularda farklı kişilerin yorumlarına karışmayın. Herkese bol şans.ne de olsa 200 liralık bir ürün ile 500 liralık ürün sırf ana maddesi creatine diye aynı kalitede olmayacaktır
SSN önerip, HIQ önermemek anlıyorum.
SSN önerip, HIQ önermemek anlıyorum.
Creatine saf maddedir, sen merdiven altı üretim yapmayan bir yerden almadığın sürece gidir weider de alsan, HIQ de alsan sana aynı ürün gelir, creatine creatindir, farklı bir şekilde satılmaz, ayrıca şu cümleniz gerçekten çok komik ve konuya ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor.
Dediğim gibi creatinede şu ham madde daha kalitelidir diye bir şey yoktur, creatine creatindir, lütfen bilgili olmadığınız konularda farklı kişilerin yorumlarına karışmayın. Herkese bol şans.
Dostum sanırsam okuma yazma konusunda sıkıntıların var, yazdığım yazıda yazıyorki, Güvendiğiniz bir markadan satın alabilirsiniz sonrasında şunuda ekledim, Merdiven altı üretim yapmayan biryerden satın alabilirsiniz, sen buradan ne anlıyorsun acaba? Şuradan biraz destek almanı öneririm.Tamam kanka sen git Trendyol'dan 200 liraya 100 şase kreatin al sonuçta 1000 liralıkta kreatin 200 liralıkta değil mi?
Dostum sanırsam okuma yazma konusunda sıkıntıların var, yazdığım yazıda yazıyor ki, Güvendiğiniz bir markadan satın alabilirsiniz sonrasında şunu da ekledim, Merdiven altı üretim yapmayan bir yerden satın alabilirsiniz, sen buradan ne anlıyorsun acaba? Şuradan biraz destek almanı öneririm.
Çocuğa Kolay Okuma Yazma Öğretme Teknikleri - Kolay Okuma Yazma
-e-l-a seslerinden sonra yaptığımız okuma yazma pekiştirme çalışmamız.Gayet etkili ve güzel bir aktivite oldu artık okuma yazma çok kolaywww.eviminaltintopu.com
Birazcık profilimi incelesen veya önceki fitness konularına bakarsan ne demek istediğimi anlardın, her neyse soruna gelelim, şunu bilmen lazımki her Creatine Monohidrat formundadır, diğerleri altında kalan şeylerdir, ve gereksiz şekilde ayrılırlar, Creatine sahte olarak satılmadığı sürece hepsi aynıdır çünkü saf maddelerdir bunu anlamak çok zor olmamalı, ayrıca kendini altda görüp beni taklit etmeye çalıştın, güldürdün beni, bu konu hakkında başka yazı yazmayacağım, KS arkadaş anlaması gerekeni anladı, sanada Allah yardım etsin.sorunum kreatin, kreatindir demenle ilgili;
Bu kreatin türleri arasından eğer kreatin monohidrat özelinde aldığın creatinlerin marka bilinirliği ve araştırmaları yüksek ise pek bir farkı yoktur deseydin fikrine katılırdım, ancak belli ki ya bu konu hakkında bilgin yok ya da düşündüklerini ifade etme kısmında ciddi eksikliklerin var. iyimser olarak ikinci durumu varsayıyorum, bu makale ilgini çekebilir
- Kreatin monohidrat.
- Kreatin etil ester.
- Kreatin fosfat.
- Kreatin sitrat.
Kendini İfade Etmek
Kendini ifade etmek neden önemlidir? Kendini ifade etmekte yaşanan zorluklar ve çözüm yolları nelerdir? Makalelerimizi inceleyin!www.dunyadanismanlikmerkezi.com
Birazcık profilimi incelesen veya önceki fitness konularına bakarsan ne demek istediğimi anlardın, her neyse soruna gelelim, şunu bilmen lazımki her creatine monohidrat formundadır, diğerleri altında kalan şeylerdir, ve gereksiz şekilde ayrılırlar, creatine sahte olarak satılmadığı sürece hepsi aynıdır çünkü saf maddelerdir bunu anlamak çok zor olmamalı, ayrıca kendini altda görüp beni taklit etmeye çalıştın, güldürdün beni, bu konu hakkında başka yazı yazmayacağım, ks arkadaş anlaması gerekeni anladı, sanada Allah yardım etsin.