Predator Helios Neo 16 i9-14900HX RTX 4060 alınır mı?

browncwby

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Avustralya'dan şu laptopu almayı düşünüyorum. Denizciyim uzun yıllar gemide idare etsin beni her amaçla kullanmak için.
Eve döndüğümde zaten masaüstü var o yüzden RTX 4060 yeterli çok abartmak istemiyorum.

Fiyat Avustralya doları yani $1900aud = 42.000TL yaklaşık.

Son düzenleme:
Bütçe el verirse çok daha iyi olur. İşlemci o Acer için fazla güçlü. Soğutması yeterli değil. Arada kalite farkı cabası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bütçe el verirse çok daha iyi olur. İşlemci o Acer için fazla güçlü. Soğutması yeterli değil. Arada kalite farkı cabası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneri için teşekkür ederim. Attığınız laptop ile benim attığımın arasında tek fark ekran kartı sanırım. Fiyat farkları ise 12 bin TL. Sizce bu fiyat farkına değer mi RTX 4070 için.

Legender hocanın attığı kasa kalitesi daha iyi Acer biraz riskli sıvı metal akma sorunu olabiliyor.tek sefer alicam derseniz lenovu alın.ama karar sizin.

Öneri için teşekkür ederim. Attığınız laptop ile benim attığımın arasında tek fark ekran kartı sanırım. Fiyat farkları ise 12 bin TL. Sizce bu fiyat farkına değer mi RTX 4070 için.

Hocam tek fark GPU olsaydı öneri yapmazdım. Neo kırpılmış ara ürün. Bence Predator olsaydı alınabilirdi. Neo /predator daha gelişmiş soğutma sistemi, daha iyi kasa (metal) geliştirmeler var.
Lenovo daha iyi kasa(metal) daha iyi yazılım (belki en iyisi) daha iyi BIOS arayüzü var. Garanti kapsamı daha geniş. (uygun modelleri uluslararası 1 yıl garantili) daha iyi CPU performansı.

Yeni konular

Geri
Yukarı