rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:16 #1 Prefetch klasörünü sildim. Herhangi bir uygulamaya girdiğimde internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:22
Prefetch klasörünü sildim. Herhangi bir uygulamaya girdiğimde internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Çözümü nedir?
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 897 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:44 #2 rickrollin dedi: Prefetch klasörünü sildim. Herhangi bir uygulamaya girdiğimde internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Onarım yapın sisteme ya da format. Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Prefetch klasörünü sildim. Herhangi bir uygulamaya girdiğimde internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Onarım yapın sisteme ya da format.
KS KS rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:54 #3 lostchanceee dedi: Onarım yapın sisteme ya da format. Genişletmek için tıkla... format tek cozum mu Artı 0 Eksi
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 897 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:00 #4 rickrollin dedi: format tek cozum mu Genişletmek için tıkla... Onarım yaptınız mı? Anakartınızın LAN, Wireless sürücülerini indirin. Onarım için Shift ile yeniden başlatın. Orada bazı seçenekler var. Başlangıç onarma falan var onlar değil de komut istemi açarak şu komutları giriniz; sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Bu komutları deneyin. Başka seçenekler varsa onları da işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: format tek cozum mu Genişletmek için tıkla... Onarım yaptınız mı? Anakartınızın LAN, Wireless sürücülerini indirin. Onarım için Shift ile yeniden başlatın. Orada bazı seçenekler var. Başlangıç onarma falan var onlar değil de komut istemi açarak şu komutları giriniz; sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Bu komutları deneyin. Başka seçenekler varsa onları da işaretleyebilirsiniz.