Böyle siteler hakkında hiçbir şekilde net bir cevap verilemez. Hepsi şans işidir bugün hesap alırsınız bir şey olmaz yarın aldığınız hesap 5 dakika içinde patlar. Güvenceli hesap almak istiyorsanız Minecraft'ın güncel sitesine bakınız.
Böyle siteler hakkında hiçbir şekilde net bir cevap verilemez. Hepsi şans işidir bugün hesap alırsınız bir şey olmaz yarın aldığınız hesap 5 dakika içinde patlar. Güvenceli hesap almak istiyorsanız Minecraft'ın güncel sitesine bakınız.
En azından kalıcı. Bir sunucuda o kadar emek verip gelişeceksin ve hesabın puf olup uçacak bir gün. Üzülmez misin? Ben olsam para biriktirir alırdım. Ben öyle yapmıştım.
Kesinlikle güvenli değildir. Aldığınız gün içinde hesabınız patlıyor, destekleri 48 saat içinde ancak cevap veriyor ve uğraştırıcı, yeni hesap veriyorlar o da genellikle maksimum 2-3 gün dayanıyor. Hep bir döngüye giriyor.
Xbox Game Pass alabilirsin, aylık 30TL (galiba ilk ay Ultimate 4.5TL'ydi) verirsin ve sadece Minecraft değil FIFA 21 de dahil tüm EA PC oyunlarına ve Microsoft'un oyunlarına ulaşırsın.
Ama güvenilir. Aldığınız hesapların patlama gibi bir riski yok. O kadar para verecek durumunuz yok ise bu sitelerden alacak olursanız belirli riskleri bilerek alın. Aldığınız hesabı patladığında geri vermeyebilir siteler.