Prehesap güvenilir mi?

Cracklı sürümden bir farkı yok Xbox Game Pass'ın. Minecraft'ın Premium sunucularına giremiyorsunuz. Arkadaşın yorumlarına göre girilebiliyormuş demek ki denenebilir.

Son düzenleme:
Cracklı sürümden bir farkı yok Xbox Game Pass'ın. Minecraft'ın Premium sunucularına giremiyorsunuz.
Yanlış bilgi vermeyin. Tüm sunuculara erişilenebiliyor. Hypixel de dahil olmak üzere. Ben öyle kullanıyorum mesela.

Peki diyelim ki buradan aldım kredi kartı bilgilerim çalınabilir mi? Sonuçta 7.50 TL denemeye değer bir sayı.
Her ihtimal var. Ne yapacaklarını bilemezsin. 2 gün sonra siteyi kapatır giderler, ulaşamazsın da daha.

Yanlış bilgi vermeyin. Tüm sunuculara erişilenebiliyor. Hypixel de dahil olmak üzere. Ben öyle kullanıyorum mesela.

Emin misiniz acaba? İlk çıktığı gün alıp denedim hesabım bile oluşturuldu. Hypixel ve daha fazla bunun gibi hiçbir sunucuya giriş sağlayamadım. Ama cracklı sunuculara giriş sağlanıyordu.

Her ihtimal var. Ne yapacaklarını bilemezsin. 2 gün sonra siteyi kapatır giderler, ulaşamazsın da daha.
Kredi kartı bilgileri çalma ihtimali varsa ben almam
Ben güvendim FIFA 19 aldım 1 ay sonra hesap gitti desteğe yazdım hem terslendim hem yardımcı olanda olmadı bence güvenme.
Kredi kartı bilgilerini çaldılar mı?

Değil. Önceden almıştım. Stokta var dediler, ürünü aldım sonra da yok dediler. Ürünü hiçbir zaman vermediler.

Emin misiniz acaba? İlk çıktığı gün alıp denedim hesabım bile oluşturuldu. Hypixel ve daha fazla bunun gibi hiçbir sunucuya giriş sağlayamadım. Ama cracklı sunuculara giriş sağlanıyordu.

Kredi kartı bilgileri çalma ihtimali varsa ben almam.

Kredi kartı bilgilerini çaldılar mı?

Sanal kart açarak alabilirsin. Açtığın sanal kartı da ürünü satın aldıktan sonra iptal edersin bu sayede bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…