Peki diyelim ki buradan aldım kredi kartı bilgilerim çalınabilir mi sonuçta 7.50 TL denemeye değer bir sayı.
Hesap bilgilerini çalıp Dark webde dolaştırabilirler bu da bir ihtimal
Peki diyelim ki buradan aldım kredi kartı bilgilerim çalınabilir mi sonuçta 7.50 TL denemeye değer bir sayı.
Garip. Daha ilk geldiği gün Ultimate ile alıp denemiştim ama hiçbir sunucuya giriş sağlanamamıştı ondan sonra da yorulup salmıştım teşekkürler bilgi için.
Burası güvenilir diye biliyorum.
Emin misiniz hocam.
Minecraft dışı bu kadar ucuza satılan hiçbir site güvenilir değildir. Minecraft üzerinde satılan fiyat ile bu sitelerde satılan fiyatlar arasında dağlar kadar fark var sadece bu bile olayın içinde bir iş olduğunu düşündürmeli size.
Sanal kart oluşturup denemek için alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra kartı sildiğiniz zaman bir sorun olmayacaktır.E
Zaten arkadaşlarla 1 2 ay oynamak için alacağım ama kredi kartı bilgilerinin çalınmasından korkuyorum.
Sanal kart oluşturup denemek için alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra kartı sildiğiniz zaman bir sorun olmayacaktır.
Game Pass'de vardı galiba. 1-2 ay için ise o şekilde oynayın.Zaten arkadaşlarla 1 2 ay oynamak için alacağım ama kredi kartı bilgilerinin çalınmasından korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.