Güzel kardeşim, bu tür sitelere asla ve asla güvenilmez. Belki çalıp satıyorlar nereden bileceksin? Bir nevi korsan ile aynı şey. Oyun yapımcısına para gitmiyor. Hesabın başına bir şey gelse ne yapacaksın. 1-2 defa olmaz ama 3. sünde olur nereden bileceksin.
Çalıntı hesapların hangi sitenin sattığı hangi sitenin satmadığını bilemeyiz. Çalındığını da sanmıyorum çünkü hesapta en ufak değişiklik yok. Bir oyun hesabını satmak korsan değildir.
Çalıntı hesapların hangi sitenin sattığı hangi sitenin satmadığını bilemeyiz. Çalındığını da sanmıyorum çünkü hesapta en ufak değişiklik yok bir oyun hesabını satmak korsan değildir.
Nasıl ilgilendirmez? Örnek veriyorum senin hesabın çalındı. Ve bu tür bir siteden satıldı. Buna nasıl bir tepki verirdiniz? Cidden empati kurarak cevap verin böyle durumlara.
Çalıntı hesapların hangi sitenin sattığı hangi sitenin satmadığını bilemeyiz. Çalındığını da sanmıyorum çünkü hesapta en ufak değişiklik yok. Bir oyun hesabını satmak korsan değildir.
Nasıl ilgilendirmez? Örnek veriyorum senin hesabın çalındı. Ve bu tür bir siteden satıldı. Buna nasıl bir tepki verirdiniz? Cidden empati kurarak cevap verin böyle durumlara.
Hesabin sahibi istedigi gibi geri alabiliyor hesabi. Satin aldigi kredi karti bilgisini verdigi zaman Mojang direkt olarak size e-mail ile sifreyi sifirlama istegini gonderiyor.