R ResatEnesK Centipat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #1 Başlıkta dediğim gibi programda timeline kısmına 60FPS oyun videolarımı sürükleyip bırakıyorum ve daha sonra videomu renderlıyorum. Render sırasında ısrarla 60FPS olayını 25 FPS'ye düşürüyor. Bu sorunun nedenini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Başlıkta dediğim gibi programda timeline kısmına 60FPS oyun videolarımı sürükleyip bırakıyorum ve daha sonra videomu renderlıyorum. Render sırasında ısrarla 60FPS olayını 25 FPS'ye düşürüyor. Bu sorunun nedenini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Çözüm R R ResatEnesK 18 Şubat 2021 ihydrogeni dedi: İlk proje oluştururken kare hızını 60 olarak girmeniz, çıktı alırken de 60 olarak tutmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başına 60FPS video ekleyerek sorunu çözdüm. 278101 dedi: Başta kare hızı ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Ya da render almadan önce ayarlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ihydrogeni dedi: İlk proje oluştururken kare hızını 60 olarak girmeniz, çıktı alırken de 60 olarak tutmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başına 60FPS video ekleyerek sorunu çözdüm. 278101 dedi: Başta kare hızı ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Ya da render almadan önce ayarlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 18 Şubat 2021 #2 İlk proje oluştururken kare hızını 60 olarak girmeniz, çıktı alırken de 60 olarak tutmanız gerek. Artı 0 Eksi
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Şubat 2021 #3 Başta kare hızı ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Ya da render almadan önce ayarlamanız gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS R ResatEnesK Centipat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #4 ihydrogeni dedi: İlk proje oluştururken kare hızını 60 olarak girmeniz, çıktı alırken de 60 olarak tutmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başına 60FPS video ekleyerek sorunu çözdüm. 278101 dedi: Başta kare hızı ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Ya da render almadan önce ayarlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
ihydrogeni dedi: İlk proje oluştururken kare hızını 60 olarak girmeniz, çıktı alırken de 60 olarak tutmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, başına 60FPS video ekleyerek sorunu çözdüm. 278101 dedi: Başta kare hızı ayarlamanız gerekiyor diye biliyorum. Ya da render almadan önce ayarlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.