Mrfalanfilan Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Selamlar şu anda hobi amaçlı Premiere Pro eğitimi alıyorum diyelim ki Premiere Pro'yu baştan sona öğrendim bunu nasıl veya nerede paraya çevirebilirim önerdiğiniz siteler vesaire var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Selamlar şu anda hobi amaçlı Premiere Pro eğitimi alıyorum diyelim ki Premiere Pro'yu baştan sona öğrendim bunu nasıl veya nerede paraya çevirebilirim önerdiğiniz siteler vesaire var mı? Teşekkürler.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Mayıs 2021 #2 YouTuber'lara editörlük yapabilirsin. Fiverr'da ya da bionluk'ta ilan verebilirsin.
Mrfalanfilan Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 hadwiger dedi: YouTuber'lara editörlük yapabilirsin. Fiverr'da ya da Bionluk'ta ilan verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
hadwiger dedi: YouTuber'lara editörlük yapabilirsin. Fiverr'da ya da Bionluk'ta ilan verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler