Premiere Pro yüksek boyutlu video sorunu

harun101010

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2 adet video var. Birisi telefon ile kaydettiğim bir video yaklaşık olarak 50 Mb Premiere atıp hiçbir kırpma ve bir şey ekleme yapmadan H264 ile render alıyorum ve yeni dosya boyutum 26 Mb oluyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Sıkıntı tam olarak şurada başlıyor. Elimdeki diğer videoyu Youtube'dan indirdim. Bu video müzik videosu. Dosya boyutu yaklaşık olarak 50 Mb. Premiere atıp hiçbir kırpma ve bir şey ekleme yapmadan H264 ile render alıyorum ve yeni dosya boyutum 260 Mb oluyor. Youtube'dan başka müzik dosyaları indirdim. Hepsinde aynı sorun var. Bunun nedeni tam olarak nedir ?

Ekran Görüntüsü (15).png InkedEkran Görüntüsü (11)_LI.jpg InkedEkran Görüntüsü (12)_LI-min.jpeg InkedEkran Görüntüsü (13)_LI-min.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefon ile çektiğiniz video 20 saniye, diğer video ise tam 3 dakika 28 saniye. 20 saniye video ile 3 küsür dakikalık video boyutunun aynı olacağını düşünmüyorsunuz umarım...
Bu yararlı bilgi için teşekkür ederim. Keşke bilgiyi verdikten sonra iğneleyici kelime kullanmasaydınız daha güzel olabilirdi. Yinede güzel bilgi için teşekkür ederim. Videoyu izledim ve uyguladım. Gerçekten boyut düşük çıktı ancak render süresi biraz uzun sürüyor.

Hocam video kaldırılmış da çözüm nedır acaba?
Bilgi okyanusu var aslında kullanana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam video kaldırılmış da çözüm nedir acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı